keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Sitä sun tätä !Pääsiäinen! Se tulla tupsahti ja mennä jolkotteli menojaan. Hei vain. Vanhempien lähdettyä Tampereelle kulttuuriviikonloppua viettämään päätin jäädä Jyväskylään lomani ajaksi.  Äippä toi matkan varrella mulle kauniin kimpun tulppaaneja ja vähän ruokaakin (kiitoos <3). Roomeotakaan en saanut kaveriksi kämppääni karvaamaan, kun isäni sisko otti kattimuksen hoidettavakseen mökkilomansa ajaksi (asuvat naapurissamme). Vaivuin jonkinmoiseen koomaan pyhien ajaksi. Mikään - siis ihan oikeesti - mikään ei huvittanut. Netflixin tarjonta tuntuivat yhtä tylsältä kuin ulkona vallinnut harmaa sää (buu), ulos huvitti mennä sitäkin vähemmän ja ompelemisestakaan ei meinannut tulla alkua pidempää räpellystä. Olo oli koko ajan väsynyt ja ponneton. En aamuisin kuitenkaan malttanut nukkua yhdeksää pidempään - vaikka olisi toki väsyttänyt - sillä takaraivossa kolkutti pieni ahdistus siitä, että päivä valuisi hukkaan. Ainoa juttu mikä sujui oli koneella aivoton oleskelu sekä syöminen - heh yllätys.
Sunnuntaina aurinko onneksi suostui näyttäytymään ja sain kaivettua itsestäni energiaa sen verran, että jaksoin käydä kävelyllä ja jopa jumppailla myös kotosalla. Se on kummallista, miten tuo valon määrä vaikuttaa omaan pirteystilaan niin roimasti!

Työviikko on lähtenyt mukavasti käyntiin ja huomenna ollaan jo torstaissa (kiitos pidennetyn viikonlopun)! Itsellä on jännä päivä, sillä palaan yli puolen vuoden jälkeen henkilöstöravintolaan, jossa aloitin työskentelyn alunperin viime syksynä. Olen siellä myös koko tulevan viikon kokkailemassa, sillä kyseisen paikan ainoa työntekijä jääpi lomalle siksi aikaa. Hui! Ihme kyllä olotilani on suhteellisen rauhallinen ja luottavainen ensi viikkoa ajatellen. Olen päässyt tallustelemaan erilaisissa keittiöissä menneiden kuukausien aikana, tekemään monipuolista ja vastuullista työtä sekä työskentelemään erilaisten - upeiden ihmisten kanssa. Olen muunmuassa selättänyt kassapelkoni enkä arastele enää asiakkaiden kanssa jutustelua. Tuo kaikki - ja moni muu asia on tehnyt vain hyvää itseluottamukselleni ja lisännyt ammattitaitoani sekä varmuutta omasta osaamisesta. Hyvillä mielin ollaan siis liikkeellä ja odotan mielenkiinnolla miten viikosta oikein selvitään!

Töistä puheenollen, pitääkin rientää väsäämään huomisia eväitä! See ya !


2 kommenttia:

 1. Ai vitsi sulla on kiva blogi! Ulkoasu on persoonallinen ja simppeli, miellyttää mun silmää tosi paljon :) Laadukkaat kuvat ja kaikki, vau ♥
  ☞Life à la Annika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kommentista <3 Piristit päivääni! :)

   Poista