sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Siis asukuvia??


Mihin nää viikonloput aina vierähtää? Tulin äsken saattamasta ihanaa ystävääni Miiaa Matkakeskukselta. Taas on sunnuntai. Ulkona oli älyttömän kiva ilma ja istuessani bussipysäkillä aurinko lämmitti jalkoja niin mukavasti. Kohta on kesä!
Perjantaina eksyimme kiertelemään kauppoja oikein ajan kanssa ja ostin pitkästä  aikaa itselleni uusia vaatteita! Oli jo aikakin uusia hieman nuupahtanutta vaaterivistöäni... Löytyi muutamat pehmeät ja kevyet villatakit, kaksi kivaa paitaa, hiuspinnejä ja ponnareita, sekä uudet kevätkenkulit! Oon aina halunnut ostaa Vanssit, mutta aina se on jostain syystä jääneet kenkäkauppaan nököttämään. Nämä perusmustat tennarit löytyivät alesta - oi mikä tuuri - ja vielä oikean kokoisina! Tykkään kovasti.

Nämä kuvat olivat muutaman väsyneen, nälkäisen - sekä kylmissään tärisseiden tytsyjen sekoilun lopputuloksia ja ihme ja kyllä - sieltä muutama otos jopa onnistuikin! Itse en ole mikään maailman luontevin heppu seisoskelemaan kameran edessä, joten enimmäkseen vaan ilmeiltiin ja naureskeltiin vaivautuneena, että mites tässä nyt pitäisi olla ja häh. Onneksi naurulla selviää melkeinpä kaikesta!

Viikoloppuun sisältyi paljon käsitöitä, naurua, hyvää ruokaa sekä kauan kaipaamaamiani höpöttelyhetkiä pimenevissä illoissa, kynttilöiden valossa. Täydellistä. Ei lisättävää. Kiitos Miialle kivasta viikonlopusta <3
Seuraavassa postauksessa laitan vielä tulemaan muutamat asukuvat tästä päivästä, sekä tuloksia tammikuussa aloitetusta HairBell- shampoon käyttämisestä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti