sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

It's been a while


Hiljaiselo jatkuu blogin puolella, vaikka itsellä on ollut vaikka minkä näköistä menoa ja meininkiä menneinä viikkoina - ja kuukausina. Jotenkin olen vieraantunut tästä koneella jököttämisestä ja erityisesti blogin puolelle astumisesta, mikä on sinänsä harmi. Tuskin muistan aikaa, kun en malttanut odottaa sitä hetkeä, että pääsee istahtamaan koneen ääreen, pääsi muokkaamaan juuri otettuja kuvia ja rustailemaan sen hetken kuulumisia ja tapahtunutta ylös.
Töissä menee upeasti ja hommaa on riittänyt syksystä saakka joka viikko ja joka päivä. Siitä olen kiitollinen, iloinen ja niin tyytyväinen kuin olla saattaa. Töiden lisäksi olen löytänyt myös jaksamista liikkumiseen, terveellisempään ruokavalioon, ompeluun sekä matkustamiseen. Tuntuu että nyt hommat luistavat hyvin, meikä voi erityisen loistavasti ja elämä maistuu. Juuri nyt on hyvä olla, kaikinpuolin. Olen siis jollain tasolla kiireinen, hyvällä tavalla ja sen takia en ole ehtinyt juuri blogin puolelle tulla pyörähtämään.
Blogin suhteen suunta on vielä vähän hakusessa, eikä epäaktiivinen päivittely oikeastaan auta asiaa.  Ruokakuvia? Sisustusta? Hömppää ja höpötystä?? Voihan kysymysmerkit. Sekin tässä ajan kuluessa varmasti hahmottuu omaa vauhtiaan omanlaisekseen kokonaisuudeksi, jahka ehdin panostamaan tähän puoleen elämää pikkuisen paremmin - heh, kunhan suinkin ehdin!

Mutta mulla menee siis hyvin, vallan mainiosti. Tulen teille kirjoittelemaan taas mahdollisimman pian <3 Ihanaa kevättä kaikille!


4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Jotenkin ruusukuvaan sopi hirmu hyvin tuo mustavalkoefekti, kukat ikään kuin lakastuivat silmien edessä. :D

  anskukoo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti paljon! Nuo ruusut olivat vähän jo nuupahtaneita niin soppii hyvin tosiaan tuo efekti :D!

   Poista
 2. nam, mitä ihanaa ruokaa. Tuli heti kauhee kalan himo :--D ihania kuvia ja ihanaa, et oot takas taas ja toivottavasti palaat taas pian :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kala on kyllä aina hyvää, varsinkin jos sitä ei ole hetkeen päässyt maistelemaan! Ei vitsi kiitos paljon, koitan tulla tänne pian taas kirjoittelemaan <3 !

   Poista