keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Mattorakkaus


Mulla on asunnossa meneillään totaalinen huonekalujen vaihtokausi. Olohuone möllöttää tyhjyyttään ruokapöydän, hyllykön ja sohvan lähdettyä uusiin koteihin. Voihan kaiku ja jestas tätä tilan määrää! Tunnen oloni kuitenkin ihmeellisen tyytyväiseksi ja kotoisaksi, vaikka aamuisin istun lattialle syömään aamupalaa ja töiden jälkeen  makoilen uudella (ihanalla) villamatollani pitkin pituuttani, Kotivinkkiä selaillen. Olo on jotenkin vapautunut ja samaan aikaan jännittävästi keskeneräinen. Nyt saan sisustaa aivan miten itse tykkään. En halua täyttää siroa asuntoani täpötäyteen turhalla roinalla, vaan hankkia muutaman huonekalun, joiden ulkonäkö miellyttää omaa silmää. Jotain raikasta, kevyttä ja minunnäköistä. Ihanaa, kun pikkuhiljaa kämppä alkaa muotoutumaan sellaiseksi kuin haluan. Ja ihanaa, kun on mahdollisuus hemmotella itseään hankkimalla mieluisia elementtejä omaan kotikoloon.

Uusin hankinta vilahtikin jo tuolla kuvissa. Kodin1'stä ostettu käännettävä vaaleansävyinen villamatto (<3). Ihanan lämmin jalkojen alla ja väriensä puolesta sopii olohuoneen ikkunan eteen kuin kelluva lumme järven pinnalle (vertauskuva tuli mistä?). Suoraansanottuna rakastan tuota mattoa. Kuviointi on kevyt ja kolmioista paukahtaa ehdottomasti suuri plussa! Kolmioista puheenollen, nyt jotenkin tuntuisi siltä, että kaikki geometriset sisustusjutskat on se oma juttu. Niihin kiinnittyy huomio kauppaan astuessa heti ensimmäisenä. Noitahan minulla löytyy muunmuassa lampuista ja tuikkuhärveleistä sekä hunajakennonmuotoisina hyllyinä. Tykkään!
Seuraavat tulevat hankinnat lienevät sitten vaaleansävyinen nojatuoli, rahi sekä pienempi - mahdollisesti taittopalalla höystetty vaalea ruokapöytä. Lisäksi haaveilen tummakehyksisestä kuvarykelmästä ruokapöydän yläpuolelle. Kuvat olisivat jo valmiina, mutta kehysten kannalta pitää varmaan tyytyä askarteluun, sillä betoniseinään ei ihan viitsisi turhanpäiten reikiä alkaa hakkailemaan.

Minkälainen sisustustyyli teihin uppoaa? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti