lauantai 2. tammikuuta 2016

Nyt on hyvä viilisLöysin viimein paidan mikä pitää koleat luuni lämpöisinä - myös asunnossani. Kyllä, täällä on ihan pirun kylmä. Isot ikkunat ja ne vetävät, tuuli vaan käy tukkaani nukkuessanikin. On se kumma, kun aivan uusi asuinrakennus ja tiivisteet päin honkia?? Tälläkin hetkellä varpaani kipristelevät ja huutavat sukkia ympärilleen. Polot eivät vaan tajua että semmoinen tempaisu ei auta sitten pätkän vertaa. Lättäjalat ja huono ääreisverenkierto on ehkä jäätävin yhdistelmä (badum tss!) Kyseinen pörröinen paituli tarttui mukaani keskustassa Double One - liikkeen alerekistä. Kyseisessä shopissa myydään Nepalilaisia käsintehtyjä käsitöitä sekä vaatteita. Suosittelen piipahtamaan! Sieltä löytää tämmöisiä aarteita!
Paidan osuessa silmääni se pakko vain ostaa, ja hyvä että ostinkin! Kerrankin ei tullut yöllä kylmä! (Ehkä otan yhteyttä taloyhtiön huoltopuolelle... ). On tämä vaan niin lämmin, mutta jännä kyllä sinänsä, kun paksuutta ei ole läheskään niin paljon kuin normaalissa villapaidassa.

Kävin viimein myös hakemassa itselleni korkeakauluksisen poolopaidan, joka on roikkunut ostoslistalla jo varmaan vuodenpäivät (hups). Henkkamaukasta paita löytyi vaivatta mukaan ja vielä tyylikkäässä raitakuosissa. Natsaa hyvin Leijona - rannekellon kanssa, jonka sain äidiltä myöhäisenä joululahjana (<3). Viimeisin kello koki kovia 2012,  kotiuduttuani Jerseystä monta viikon kestäneeltä kielimatkalta. Nyt on vähän kestävämpi kaveri kuin edellinen, turistiputiikista ostettu liirumlaarum-yksilö! 

Ja oho. Vuosikin taisi tässä välissä vaihtua. Minulla on ajantaju kadonnut aivan kokonaan, pirun välipäivät! Maanantaina olisi myös tiedossa paluu työmaalle. Lomalle jääminen oli outoa, mutta nyt taas löhöilyn ja kiireettömyyden makuun päästyäni, töihin palaaminen tuntuu tosiaan utopistiselta ajatukselta - ja haasteelliselta, sillä unirytmi ei aivan ole pysynyt ruodussaan... Menee taas muutama päivä keittiössä kuin sumussa kävellessä. Pitää tsempata tosissaan, ettei ihan mene haukotteluksi ensimmäinen viikko!

Itsellä on myös tammikuulle heti suunniteltuna uutta ja ihmeellistä päänmenoa, mutta niistä lisää myöhemmin! Toivottavasti teidän kaikkien lomat ovat sujuneet rattoisasti, oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti