tiistai 23. elokuuta 2016

Talleilemassa


Arvosteluja kaverini ratsastustyylistä en kaipaa, meikä oli vain kuvaamassa!

Blogin hiljaiselo jatkuu verkkaisesti. Olen siirtynyt päivittelemään aika lailla elämääni tuonne instagramin puolelle. Minut löytää sieltä saijasiisii nimen takaa!

Tänään kävin vanhan yläaste aikaisen kaverini Emmin kanssa tallilla, moikkaamassa hänen upeaa ruunikkoa puoliveriruunaansa Sakkea. Oli tosi kiva päästä kuvailemaan tämmöistä eloisaa ja vauhdikasta parivaljakkoa, joka viiletti välillä niin korkeiden esteiden yli että meikäläistä meinasi vähän hirvittää! Kaulassani keikkui kaksi kameraa, sillä sain käyttööni oman möhkäleeni lisäksi todellisen putkihirmun, Emmin oman kuvauskaluston. Siinä meinasi niskat välillä puutua valkean Canonin 70-300 millisen painosta, mutta oli jännää päästä semmoisellakin räpsimään, vaikka oman kuvailun taso ei todellakaan päästänyt kyseistä putkea oikeuksiinsa. 

Hevosentuoksuinen talli toi mukanaan nostalgisen fiiliksen. Olin viimeksi itse käynyt aktiivisesti tallilla vuonna 2011, ratsastusrippileirin muodossa. Pieni arkuus hevosia kohtaan on ehkä päässyt muodostumaan, mutta uskaltaisin varmasti aloittaa hevosten kanssa touhuilun uudelleen jos siihen mahdollisuuden saisin! Tämänpäiväinen reissu toi mieleen kivoja muistoja ja naureskelimmekin niitä pariin otteeseen. Aloitimme aikanaan Emmin kanssa ratsastuksen samaan aikaan alakouluikäisinä, mutta itsellä harrastus jäi muiden juttujen takia vähemmälle. Olen siis varsinainen noviisi ratsastuksen suhteen. Sakke on Emmin toinen hevonen ja nuo kaksi sopivat toisilleen kuin paita ja peppu! Semmoisia huimapäitä molemmat.

Kävin Emmin ratsastuksen lopussa itsekin istumassa satulassa ja kyllähän se satula ihan kotoisalta tuntui. Sakke käppäili hieman kyllästyneen oloisena Emmin perässä kentällä, sillä aikaa kun tämä lapioi lantaa pois uralta. "Joko mennään" se tuntui sanovan pökkiessään Emmiä turvallaan takaraivoon.

Tosi kiva päivä, tulen varmasi lähtemään Emmin messiin tallille useamminkin, kamera kaulassa tietenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti